Pol Solana Comas

Preparador físic

Ciències de l’Activitat física i l’Esport per la Universitat Central de Vic. Especialització en activitat física i salut per l’INEFC i la Universitat de Barcelona.

Qui soc

L’activitat física és una eina que té efecte sobre diferents camps alhora: salut mental, prevenció de patologies cardiovasculars i múscul-tendinoses, millora de la condició del sistema múscul-esquelètic… Poques eines tenen un efecte tan ampli en el món sanitari.

Per això, defenso, a través de la promoció de la salut, un estil de vida actiu i saludable mitjançant la pràctica de l’activitat física. L’estil de vida ens determina, per això l’activitat física ha de ser un pilar en la societat en general i de cada persona en concret, sempre de manera saludable, adaptant la seva pràctica a les necessitats de cadascun.

La meva labor a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona és prescriure, programar i ensenyar a executar la pràctica adequada i saludable d’activitat física, adaptada a cada persona, així com reforçar i recondicionar la musculatura per a la posterior pràctica esportiva o rutina diària.

Experiència professional​

2022 – Preparador físic i educació sanitària al CAP – Sant Andreu

2021 – Preparador físic a Aqua Salut – Montcada

2020 – Preparador físic al Centre Cívic – La Teixonera

“L'activitat física és l'eina a l'abast de tothom que ens prepara, físicament i mentalment, per poder dur a terme les activitats de les nostres vides.”

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

l'equip