Lorena Delgado

Lorena Delgado Cordoba

Especialista en nutrició esportiva

Dietista-Nutricionista especialitzada en nutrició en l’activitat física i l’esport per la Universitat de Barcelona

Qui soc

M’agrada veure la nutrició esportiva com una eina per aconseguir els objectius de
l’esportista, prioritzant una educació nutricional amb els coneixements essencials per
mantenir una alimentació equilibrada i completa, amb la qual l’esportista pugui realitzar la seva pràctica esportiva i la seva vida diària.

L’alimentació té un paper important en el rendiment físic. En aquest sentit, els meus objectius nutricionals són avaluar la situació de l’esportista, assessorar i dissenyar pautes nutricionals personalitzades que cobreixin les demandes energètiques i, alhora, promoure i millorar la salut i el rendiment esportiu.

M’apassionen diverses àrees dins de la nutrició esportiva, com ara la nutrició a l’esport
femení i la disponibilitat energètica així com la salut integral de l’esportista, la qual engloba aspectes com la salut física, el benestar emocional, la salut intestinal i la microbiota, el descans i la qualitat del son, el maneig de l’estrès, l’entrenament invisible i la salut muscular.

Experiència professional​

2018 – actualitat: Dietista a Hospital Universitari Mútua de Terrassa

"Una alimentació adequada i personalitzada és una eina clau per millorar la salut i el rendiment de l'esportista”

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

l'equip