Lesions: consulta i segona opinió

L’atenció a la patologia de l’esportista requereix una consulta mèdica. Segons els resultats d’aquesta consulta poden ser necessàries proves complementàries o tractaments.

Descripció

Poden emprar-se mitjans diagnòstics propis (ecografia de parts toves) i / o en xarxa per completar els diagnòstics (imatge i laboratori), tractaments amb teràpia regenerativa, ecografia intervencionista, rehabilitació i cirurgia, quan sigui necessari.

Consta de

Primera consulta.

Exploració en funció de la consulta i les necessitats individuals.

"La millor manera de recuperar-se definitivament de lesions esportives i mantenir-se actiu quan hi ha malalties cròniques és seguir un programa d'exercicis físics personalitzats i tutelats de la mà d'un especialista."

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

l'equip