Fisioteràpia i rehabilitació

Mitjançant la fisioteràpia els nostres professionals busquen la millor solució per tractar tant patologies agudes com les de caràcter crònic, que requereixen l’ús de teràpies manuals per a la seva recuperació.

Descripció

Hi ha un ampli ventall d’opcions terapèutiques, l’objectiu de les quals és el tractament i la recuperació de l’esportista, sent les sessions de rehabilitació postlesional una opció també inclosa en els nostres serveis.

En el 60% dels casos el tractament de rehabilitació completa l’assistència a la patologia de l’aparell locomotor.

Alguns d’aquests pacients requereixen readaptació després d’una lesió, amb treball al gimnàs o al camp, guiat per professionals específics.

PODEM OFERIR

Sessió de rehabilitació – fisioteràpia escola.

Abonament de 5 sessions.

"L'èxit d'una recuperació efectiva és resultat de realitzar les accions corresponents en el moment precís.​"

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

l'equip