Pere Palmada Andreu

Fisioterapeuta esportiu

Fisioterapeuta per les Escoles Universitàries Gimbernat Tomàs i Cerdà (EUG). Màster en Investigació Translacional en Fisioteràpia per les EUG, especialitzat en raonament clínic Maitland. Vicesecretari de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia i membre del comitè Científic.

Qui soc

Soc un apassionat de l’activitat física i l’esport. El meu gran objectiu és que les persones assoleixin una condició òptima de salut per complir els seus reptes, amb la prevenció de lesions com a base fonamental.

Soc professor titular de les Escoles Universitàries Gimbernat impartint classes teoricopràctiques a grau i màster. He estat fisioterapeuta en les dues últimes edicions del rally Dakar, fisioterapeuta de la Selecció Espanyola d’Escalada, Six Days d’Enduro 2022 amb Rieju, subcampions de la copa de la reina 2022 amb el Club Hoquei Palau femení, a més de participar en l’equip mèdic de diferents competicions de tennis, campionats espanyols de pàdel per equips, futbol junior i amateur.

Els meus punts forts són el diagnòstic diferencial precís de les afectacions musculoesquelètiques de l’aparell locomotor i la passió per la professió. Si es reconeix amb efectivitat quines són les raons per les quals apareix un símptoma o una opció de moviment anòmala, es podrà obtenir l’abordatge terapèutic més òptim. Per poder-ho aconseguir, s’ha de poder treballar amb un equip transdisciplinari assolint els millors objectius amb i per l’esportista.

Experiència professional​

2022-actualitat: Fisioterapeuta a Cos Global.

2021-actualitat: Docent del Grau i Màster en Fisioteràpia de les Escoles Universitàries Gimbernat.

2020-actualitat: Fisioterapeuta al Dakar Rally amb FN Speed Team i Rieju.

2019-actualitat: Fisioterapeuta de l’aparell locomotor a Inua Moviment.

2018-actualitat: Fisioterapeuta de l’esport a Crossbox Palau.

2017-actualitat: Membre de la Junta de Govern de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia i membre del comitè científic.

2017-2019: Fisioterapeuta a Hand Therapy BCN.

2018: Fisioterapeuta a la Selecció Espanyola d’Escalada.

2017: Membre del Servei Universitari de Recerca i Innovació en Fisioteràpia (SURIF) i de Gimbernat Assistencial (GASS) de les Escoles Universitàries Gimbernat Tomàs i Cerdà.

"El meu objectiu és que aconsegueixis una condició òptima de salut. Un bon equip de salut té les millors eines perque junts puguem assolir els teus objectius."

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

l'equip