Sandra Escolà Casas

Preparadora física embaràs

Fisioterapeuta per la Universitat Ramon Llull. Màster en Entrenament Esportiu, Activitat Física i Salut per la Universitat Ramon Llull. Entrenadora Especialista en Embaràs i Postpart.

Qui soc

Soc una apassionada d’ajudar a les dones a través de l’exercici físic, tant en l’àmbit de l’entrenament personal, com promovent hàbits saludables.

Treballo principalment amb dones que es troben en les etapes de l’embaràs i del postpart mitjançant entrenaments presencials individualitzats. També acompanyo a dones en altres etapes de la vida com la menopausa o que pateixen alguna afectació en l’àmbit de sòl pelvià.

Les meves àrees d’interès són la cura de la dona durant l’embaràs i després del part gràcies a les sinergies entre diferents professionals de la salut.

Experiència professional​

2019 – Actualitat: Entrenadora Personal Especialista en Embaràs i Postpart en GOALS Personal Training Barcelona: encarregada d’entrenar a dones embarassades i a mamàs postpart de manera individualitzada.

Actualitat: Xerrades divulgatives sobre exercici durant l’Embaràs i el Postpart en el Centre d’acompanyament a la Maternitat Nadons en Harmonia (Barcelona).

2017-2020: Fisioterapeuta, Entrenadora Personal i Instructora d’Activitats Dirigides en Holmes Place Balmes Barcelona

2017: Servei de Fisioteràpia a Santander Triathlon Sèries de València, Gijón, Castelló, Madrid, Tarragona i Mallorca – Toni Bové.

Publicacions

Autora de 2 articles divulgatius en https://mundoentrenamiento.com/

Autora d’un capítol divulgatiu del llibre “Que la força t’acompanyi” per Dr. Alberto Ortegón

Article divulgatiu sobre Embaràs en https://blogs.20minutos.es

"Una de les claus per a la salut i benestar de la dona en qualsevol etapa de la vida és l'exercici físic adaptat a les seves característiques particulars."

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

l'equip