Rutina d’Exercicis i Esports per a 2

Practicar una rutina d’exercicis i esports per a 2 és la forma ideal per enfortir el vostre estat físic i motivar-vos mútuament.

Des d’activitats d’alta intensitat fins a opcions més relaxades, aquí us presentem rutines d’exercicis a realitzar en duet i esports ideals per a 2.

RUTINA D’EXERCICIS

Una de les claus de l’èxit d’una bona rutina d’exercicis, només en parella o en grup, és l’escalfament. És crucial escalfar els músculs per evitar lesions abans de començar lexercici. Realitzar uns minuts de cardio lleuger, com ara saltar a la corda o fer salts de tisora, seguit de moviments dinàmics d’estirament, ajudarà a preparar el cos per iniciar la rutina d’exercicis i esports per a 2.

1. Esquats en Parella:

Ubicats davant de front, agafats de les mans per mantenir l’equilibri, realitzar tots dos un esquat de manera simultània, mantenint l’esquena recta i els abdominals contrets. Abaixar lentament fins que les cuixes estiguin paral·leles a terra i després tornar a la posició inicial. Realitzar 3 sèries de 10 a 15 repeticions.

practica seients en parella

2. Flexions amb xoc de mans:

Estirats a terra un davant de l’altre cap per avall, amb els braços estesos, Baixar el cos cap a terra al mateix temps, mantenint l’abdomen contret i l’esquena recta, després empènyer cap amunt fins que els braços estiguin completament estesos i xocar les mans. Realitzar 3 sèries de 8 a 12 repeticions.

Rutina d'Exercicis i Esports per a 2 flexions amb xoc de mans

3. Abdominals amb Passi de Pilota Medicinal:

Estirats cara amunt, un davant de l’altre, amb els genolls flexionats i els peus recolzats a terra. Passar-vos una pilota medicinal de cara a cara, mentre feu abdominals, assegurant-vos de contraure els músculs abdominals en cada repetició. Realitzar 3 sèries de 12 a 15 repeticions.

practica abdominals amb passi pilota medicinal amb la teva parella

4. Estiraments en Parella:

Per finalitzar la rutina, és important fer una sèrie d’estiraments per relaxar els músculs i millorar la flexibilitat. Podeu ajudar-vos mútuament a realitzar estiraments de cames, esquena, braços i espatlles, mantenint cada estirament durant almenys 20-30 segons.

Rutina d'Exercicis i Esports per a 2 estiraments parella

ESPORTS PER A 2

A continuació incloem alguns esports que són ideals per fer en parella.

1. Senderisme:

Explorar senders naturals junts és una excel·lent manera de gaudir de l’aire lliure, alhora millorar la resistència cardiovascular i enfortir els músculs. A més, el contacte amb la natura pot reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim, fet que contribueix a una millor salut mental.

senderisme en parella

2. Entrenament d’Intervals d’Alta Intensitat (HIIT):

Els entrenaments HIIT són perfectes per als que busquen desafiar els seus límits i maximitzar el temps d’exercici, i practicar-los és ideal per mantenir la motivació. Alternar ràfegues d’activitat intensa amb períodes curts de descans no només crema calories de manera eficient, sinó que també augmenta la resistència i millora la salut cardiovascular.

Rutina d'Exercicis i Esports per a 2 HIIT

3. Classes de Ioga

El ioga no només millora la flexibilitat i enforteix els músculs, sinó que també promou la relaxació i en redueix l’estrès. Prendre classes de ioga en parella permet compartir una experiència tranquil·la i connectar a un nivell més profund mentre treballem al nostre benestar físic i mental.

rutina de ioga en parella

4. Natació:

Submergir-se a la piscina junts no només és refrescant, sinó que també és un exercici de baix impacte que treballa tots els grups musculars. La natació millora la resistència, la força i la flexibilitat, a més de ser una forma excel·lent d’alleujar l’estrès i millorar la salut cardiovascular.

Rutina d'Exercicis i Esports per a 2 natació

5. Tenis:

Millora la coordinació mà-ull, agilitat i resistència cardiovascular. A més, l’aspecte competitiu pot motivar mútuament a millorar i assolir objectius de salut.

sessió de tennis en parella

En resum, practicar una rutina d’exercicis i esports per a 2 és una excel·lent manera de millorar la teva salut física, mantenint la motivació. Ja sigui optant per activitats a l’aire lliure, entrenaments d’alta intensitat o classes tranquil·les de ioga, el compromís mutu amb el benestar us portarà a assolir fites junts. Recorda sempre consultar un professional de la salut abans de començar qualsevol programa d’exercici, especialment si hi ha alguna patologia o limitació física.

les nostres especialitats

altres serveis

Ecografia
musculoesquelètica

Músculs, articulacions i lligaments acostumen a ser zones amb una elevada càrrega durant la pràctica esportiva. Poder valorar el seu estat en el mateix moment de la consulta mèdica ens ajuda a aconseguir un millor diagnòstic d'una possible lesió.

Infiltracions PRP
ecoguiades

El Plasma Ric en Plaquetes és una teràpia biològica regenerativa que millora la seva eficiència si s'aplica sota control ecogràfic.

Mesura pressions
intratissulars

El diagnòstic precís del SDR, síndrome compartimental, requereix la mesura de les pressions musculars dels diferents compartiments que puguin estar afectats.

Equip